Un botoșănean s-a „întâlnit“ cu un stâlp, la Pipirig

20/09/2016

accident (6)Un tânăr din Botoșani a condus băut, până ce s-a izbit într-un stâlp, la Pipirig.

Accidentul s-a produs duminică, 18 septembrie, la ora 23, când un echipaj de la Postul de Poliție Pipirig a fost sesizat și a ajuns la fața locului. „În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 25 ani din Botoșani, se afla sub influența alcoolului“, a declarat subcomisarul Constantin Irina, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Nu a fost singurul inconștient la volan surprins de polițiști. Tot duminică, la ora 19:40, un bărbat de 67 ani, din Piatra Neamț, care conducea o autoutilitară în Gârcina, a fost depistat de un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 5 Gârcina, care l-a testat alcoolscopic și rezultatul a fost pozitiv. Un alt bărbat, de 38 de ani, din Bodești, a fost găsit conducând sub influența alcoolului după ce, la ora 23:30, a fost oprit pe DJ 155G de un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 5 Gârcina și testat.

Toți trei „curajoși“ au dosar penal și sunt cercetați pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, fiind sub influența alcoolului. (C.I.)