Un bărbat a murit în accident, la Girov

11/12/2017

Alte două persoane au decedat în accident de microbuz
Ieri dimineață, în jurul orei 8.30, s-a produs un accident rutier grav în Neamț, soldat cu decesul uneia dintre victime. Un autoturism condus pe direcţia Girov-Roznov pe DJ 156 A, de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Vânători Neamţ, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, la intersecţia de la Papuc, izbindu-se violent de un autoturism VW care circula din sens invers, fiind condus de un barbat de 43 de ani, din Borleşti.
În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a suferit leziuni foarte grave, din cauza cărora a decedat la spital. Victima a fost scoasă din autoturism cu ajutorul echipajului de descarcerare al pompierilor.
Conducatorii auto nu au putut fi testaţi cu aparatul etilotest, ca urmare a leziunilor suferite, urmând a se stabili prin recoltarea de probe biologice dacă se aflau sau nu sub influenţa alcoolului.
Celălat şofer, de 46 de ani, a suferit răni
Tot ieri dimineaţă, ISU Neamţ a fost solicitat să intervină la alte două accidente rutiere. Unul produs la Almaş, unde o maşină a căzut într-un şanţ, iar femeia de la volan a reuşit să se salveze singură, iar celălalt accident a avut loc la Tulgheş, unde un microbuz s-a răsturnat într-un şanţ. În microbuz se aflau 20 de oameni, 7 dintre ei fiind duşi la spital cu răni grave, iar doi au decedat. Persoanele decedate sunt din Republica Moldova, o femeie şi un bărbat.

Geanina NICORESCU