Trei tineri s-au răsturnat cu mașina

23/05/2018

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Piatra Neamț, a provocat un accident, la Dochia, în urma căruia pasagerii din autoturismul pe care-l conducea au suferit traumatisme, fiind nevoie de intervenția echipajelor de salvare.
Accidentul s-a produs în noaptea de 21 mai, în jurul orei 23. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că tânărul de 19 ani, din Piatra-Neamț,  a condus un autoturism pe DJ 157, pe raza localității Dochia și a  pierdut controlul volanului , părăsind partea carosabilă, după care s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei  tinere de 18 ani și a unui tânăr de 19 ani, ambii din Mărgineni, pasageri, care au fost transportați la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. Potrivit echipajelor de salvare, fata a fost diagnosticată cu traumatism cranian cerebral acut cu pierderea cunoștinței. Celălalt pasager a suferit traumatism cranian tot ca urmare răsturnării mașinii.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Șoferul este cercetat pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.
Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu