Trei copii, victime într-un accident, la Izvorul Muntelui

14/12/2017

O manevră greşită efectuată de un şofer grăbit a băgat în spital trei copii şi o femeie. Doi băieţi, fiecare de 10 ani, o fetiţă de un an şi jumătate şi o pasageră în vârstă de 38 de ani au suferit policontuzii în urma impactului produs, în după-amiaza de 12 decembrie, între maşina în care se aflau, condusă de un bărbat de 41 de ani, şi autoturismul unei femei care conducea regulamentar.

Practic, pe fondul vitezei, şoferul a scăpat de sub control volanul şi a virat spre contrasens, unde s-a izbit frontal cu maşina condusă regulamentar.
Toate victimele au fost preluate de echipaje de salvare şi transportate la Compartimentul de Primiri urgenţe alSpitalul Orăşenesc „Sfântul Nicolae” din Bicaz. Ulterior, în urma investigaţiilor, atât copiii cât şi femeia au necesitat transferul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
Poliţiştii au testat ambii şoferi şi au stabilit că nici unul nu consumase alcool. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Geanina NICORESCU