Trei case alăturate au ars, cinci persoane au primit îngrijiri medicale

08/06/2018

Jarul căzut dintr-o sobă a generat producerea unui incendiu de proporţii la Sagna, în urma căruia au ars două case, iar cinci persoane, printre care şi proprietarii locuinţelor, au avut nevoie de îngrijri medicale, suferind arsuri şi atacuri de panică.
Pompierii nemţeni au intervenit pentru stingerea flăcărilor în data de 7 iunie, în jurul orei 11, după ce un apel la 112 anunţa că ard două case. La locul evenimentului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu un ofițer și 12 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Incendiul s-a manifestat generalizat la 3 case de locuit cu o suprafață de aproximativ 200 mp, două fânării în care erau depozitate aproximativ 6 tone de lucernă, un grajd și două anexe, fiind ameninţate de foc alte 3 case de locuit și o bucătărie de vară. Au ars toate bunurile materiale din clădirile cuprinse de flăcări.
Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, patru persoane- din care trei femei cu vârste cuprinse între 23 şi 64 de ani şi un bărbat de 23 de ani, au suferit atac de panică, dar au refuzat transportul la spital, iar un alt bărbat, de 41 de ani, a suferit o plagă arsă superficială, la gamba stângă, însă nici acesta nu a fost de acord să fie dus la spital pentru îngrijri medicale, acceptând doar curăţarea şi pansarea plăgii la faţa locului.
Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu