A tras lozul câştigător de 10.000 de lei

17/07/2014

a tras*La aproape o săptămână după punerea în circulaţie a biletelor răzuibile, norocul a poposit la Piatra Neamţ

Un simplu loz de doar 5 lei i-a adus unei pietrence un câştig de nu mai puţin de 10.000 de lei. Femeia şi-a încercat norocul la o Agenţie loto din Mărăţei, de unde şi-a cumpărat un loz răzuibil, iar spre marea ei surprindere, şansa i-a fost de partea sa.

Cum era de aşteptat, ieri, femeia a alergat într-un suflet la agenţia cu pricina, iar de acolo a fost îndrumată către Agenţia Loto din Piatra Neamţ, suma fiind destul de mare.

”Astăzi (ieri, n.r.), am vorbit la telefon cu o colegă din Mărăţei, care m-a întrebat cum să procedeze cu o persoană care tocmai câştigase 10.000 de lei, la un loz răzuibil Royal Jackpot. Colega nu avea codurile şi nici eu pentru a putea verifica biletul. Din acest motiv, doamna în cauză a fost îndrumată către sediul nostru. La lozuri, doar câştigurile de până în 5.000 de lei inclusiv  se acordă la Piatra Neamţ. Restul, mai mari de această sumă, se acordă doar la sediul Loteriei Române din capitală”, ne-a spus lucrătoarea agenţiei loto, aflată vizavi de Muzeul de Istorie.

Din data de joi, 10 iulie 2014, după o pauză de mai mulţi ani, Loteria Română a pus în circulaţie 6 serii de loz răzuibil, fapt confirmat şi de Vasile Nechita, directorul Agenţiei Loto din Piatra Neamţ: ”O aşteptăm pe doamna în cauză, însă nu putem decât să o îndrumăm să meargă la Loteria Română pentru a-şi încasa banii. Noi ne bucurăm că există deja câştigători din Piatra Neamţ. Sperăm ca marele  premiu, în valoare de un milion de lei, să nu ocolească jucătorii din Neamţ”.

Lozurile răzuibile, costă 2,3,4, respectiv 5 lei. Până acum, pe piaţă erau doar cele capsate. Cele mai mari premii câştigate pot fi între 100.000 de lei şi 1.000.000 de lei, iar cele mai mici, atât cât costă lozul.

V. ANDRIEŞ