Top 5 pași pentru un botez de neuitat

04/03/2019

Ai devenit mămică de foarte puțin timp și deja îți faci planuri pentru marele moment al copilașului tău? Foarte bine. Încerci să te împarți între grija pentru bebeluș și botezul acestuia și este destul de dificil. Nu este nevoie  să te ocupi doar tu de eveniment, cheamă oamenii dragi din viața să te ajute cu organizarea. Un ajutor este întotdeauna bine venit, mai ales din partea rudelor. Știm că este greu să planifici un botez, așa că am realizat un TOP cu toți pașii esențiali pentru a-ți fi mai ușor să te organizezi cu tot ce înseamnă acest eveniment.

  1. Invitațiile

     Invitațiile reprezintă primul pas în realizarea evenimentului și este legătura dintre bebeluș și oamenii care vor participa, așa că, invitațiile trebuie să fie pe măsură. Vrei ca totul să fie perfect, astfel că poți alege modele din colecția de invitații de botez, în care vei găsi nenumărate tipuri de invitații. Textul și design-ul trebuie să aibă un aspect frumos și să atragă oamenii la participarea unui eveniment de acest rang.  Ești nehotărâtă? Este normal. Nu te panica! Emoțiile își spun cuvântul în clipele de acest gen, dar vei surprinde cu invitațiile pe care le vei alege.

  2. Mărturiile de botez

  Îți dorești foarte mult ca acest moment să rămână  întipărit în memoria tuturor persoanelor care vor lua parte la eveniment, așa că, mărturiile de botez marchează clipa. Analizează și vezi care sunt cele mai potrivite mărturii pentru a reprezenta bebelușul tău, nu uita că poți alege mărturii pentru botezul copilului tău de pe Internet și vezi care ar fi cea mai potrivită. Vei găsi o mulțime de modele, de exemplu: ursuleț, bomboană, ramă foto, figurine cu diferite personaje animate, așa că din toate acestea sigur vei găsi una care să îl reprezinte cel mai bine.

3. Meniul

          Invitații au gusturi diferite în materie de mâncare și trebuie să-i mulțumești pe toți. Optează pentru mâncare tradițională care poate fi combinată cu mâncăruri ușor rafinate din diferite colțurile ale lumii, un exemplu este: mâncarea turcească, grecească. Combinațiile sunt întotdeauna o alegere bună și o ieșire din alegerea tipicului meniu clasic.

4.  Atenția față de oaspeții mai mici

Având în vedere că este un botez, invitații pot fi și copii. Aceștia beneficiază de un tratament special, mai exact un loc amenajat pentru a se juca și un candy bar pentru a-i face și mai fericiți.

       5. Tortul

Un astfel de eveniment merită un tort spectaculos. Trebuie să fie un tort compus din multe culori deschise  și figurine specifice, dar mai ales să fie gustos. Să faci comandă din timp pentru tort deoarece cofetăriile sunt aglomerate și abundă în prepararea torturilor pentru diferite genuri de evenimente. Într-un cuvânt tortul trebuie să fie unic.

În concluzie, este necesar să ai în vedere câteva detalii în realizarea evenimentului, dar succesul va fi garantat. Eforturile sunt mari, dar vor fi compensate cu clipe de fericire și momente cu adevărat unice, ce nu vor fi uitate toată viața de către invitați, dar mai ales de tine.

Sursa foto: www.pexels.com