TOP 3 AFACERI pe care le poti porni intr-un DEPOZIT sau GARAJ

12/08/2019

     Poti incepe propria ta afacere, fara sa ai nevoie sa inchiriezi ori sa cumperi un spatiu de dimensiuni medii sau mari. Pentru un start, chiar si cativa zeci de metri patrati sunt suficienti, asa ca exista business-uri ce iau nastere intr-un mic depozit ori intr-un garaj. 

    Iata cateva idei de afaceri de intemeiat cu un astfel de spatiu mic la dispozitie:

  1. Confectii handmade

    De la sapunuri handmade si pana la bijuterii sau accesorii confectionate manual, nu ai nevoie de un spatiu foarte mare pentru a crea astfel de lucruri. In functie de priceperea ta si dorinta de a invata, poti porni o astfel de afacere. Uneori este posibil ca un mic curs de specializare intr-un domeniu ce tine de confectiile manuale sa fie util, alteori pasiunea si abilitatea de a fi autodidact sunt suficiente.

   Un mic depozit este excelent pentru o astfel de afacere, insa ai grija ca acesta sa fie potrivit nevoilor tale. Spre exemplu, pentru o afacere cu produse de beauty, cum ar fi sapunurile, vei avea nevoie de o temperatura optima ce poate fi atinsa cu ajutorul aerului conditionat sau al usilor metalice. Pe GUNTHER Tore gasesti mai multe informatii despre diverse modele de usi metalice si cum iti pot fi acestea de folos.

        2. Cosmetica, hairstyling sau masaj

    Nu ai nevoie sa-ti deschizi un intreg salon pentru a avea propriul business intr-unul dintre domeniile de mai sus. Ai nevoie de pricepere, calificare si putina experienta. Un spatiu mic precum un depozit sau garaj poate parea anost sau complet neprofesional pentru un astfel de business, insa daca il amenajezi cu bun gust si il promovezi pe retelele sociale, ai toate sansele sa iti creezi un start de succes. 

    Nu uita ca este necesar sa pui accentul pe regulile de igiena si sa investesti in materiale de lucru, cum ar fi produsele cosmetice, instrumentele pentru par sau patul de masaj, dupa caz. Recomandarea noastra este sa iti formezi mana intr-una dintre aceste profesii lucrand intr-un salon, inainte de a porni pe cont propriu. Astfel, vei castiga experienta si iti vei forma o clientela. 

           3. Personalizare tricouri

       Pune-ti creativitatea in practica si porneste o afacere de tricouri sau alte obiecte personalizate chiar dintr-un garaj! Ai nevoie de idei razlete, apartura pentru imprimare si o promovare puternica in mediul online, fie ca e vorba de un website sau de retelele de socializare.

     Vino cu un suflu nou pe piata si creeaza mesaje amuzante, serioase ori romantice care nu s-au mai intalnit pana acum. Incepe cu cateva modele pe care sa le oferi in dar prietenilor si apropiatilor, iar din vorba in vorba vestea afacerii tale va ajunge la cat mai multe persoane.

    P.S: Daca afacerea merge bine poti chiar sa creezi imbracaminte personalizata pentru animalute.

    Sa ai propriul business nu este simplu ori usor, insa satisfactiile sunt garantate, in special daca alegi sa faci ceva ce te pasioneaza si esti constant motivat sa te perfectionezi in domeniul ales.

   Sursa foto: Shutterstock.com