Tinerii ALDE din toată ţara se întâlnesc la Piatra Neamţ

25/11/2017

La Piatra Neamţ are loc, la sfârşitul acestei săptămâni, întâlnirea Biroului Naţional a Tineretului Democrat Liberal, precedată, la sediul partidului, de o altă întâlnire.
La invitaţia organizaţiei de tineret ALDE Neamţ, reprezentanţi de la Institutul pentru Studii Liberale vor conferenţia pe teme politice: „Dorim ca membri noştri să fie pregătiţi pe această temă. Îi aştept pe toţi tinerii, fie că sunt de la ALDE sau nu, la sediul partidului să stăm de vorbă, şi, de ce nu, să facă parte din echipa noastră de tineret”.
Noul preşedinte al TDL Neamţ este Viorel Jipa. Organizarea ALDE în teritoriu are loc la nivel de comune. Cel mai probabil, alegerile la municipii şi oraşe vor avea loc în decembrie, până pe 15. Conferinţa Judeţeană însă, prognozată undeva spre finanul acestei luni, a fost amânată pentru luna ianuarie, la cererea Biroului Naţional. Pentru preşedinţia ALDE Piatra Neamţ, deja s-au anunţat doi candidaţi – Iulian Luca (consilier judeţean) şi Cătălin Misăilă (consilier municipal)
M.O.T.