Tineri, tâlhari, puşi după gratii

09/05/2018

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Roman au depistat, pe 8 mai, o persoană de 17 ani, din Roman, pe numele căreia Judecătoria Roman a dispus internarea într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tâlhărie şi tâlhărie calificată în cursul anului 2017.
Adolescentul a fost dus la Centrul Educativ Târgu Ocna.
Alţi doi tineri, de 24, respectiv 29 de ani, de astă dată din Borca, sunt cercetaţi pentru o tâlhărie comisă în seara de 7 mai. Pe 8 mai, poliţiştii au dispus reţinerea celor doi pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunere de arestare preventivă.
În fapt, la data de 7 mai, poliţiştii Secției 12 Bicaz au fost sesizaţi de un bărbat de 40 ani, din Borca, despre faptul că în timp ce se afla la un bar din centrul localităţii Borca a fost lovit de două persoane necunoscute care i-au sustras bani şi bunuri. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 7 mai a.c., în intervalul orar 20.00–22.30, persoana vătămată a consumat băuturi alcoolice împreună cu cei doi bărbaţi, timp în care ar fi fost observat de aceştia că are asupra sa o sumă de bani. La un moment dat, bărbatul de 40 ani s-a deplasat în partea laterală a unităţii, unde ar fi fost lovită de cei doi, timp în care l-ar fi deposedat de un telefon mobil şi de 800 de lei, după care au fugit. Nu a durat mult şi au fot prinşi, fiin cercetaţi pentru faptele lor.
Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu