Tânără găsită moartă, la Corhana

16/05/2018

O tânără din satul Corhana, comuna Dulcești, a fost găsită decedată în camera sa, în noaptea de 14 spre 15 mai. Cea care a făcut macabra descoperire este chiar mama ei. Aceasta a sunat la 112 după ce a intrat în camera fiicei să vadă ce se întâmplă cu ea, că nu mai ieșise din încăpere de pe la orele amiezii.
Astfel, în jurul orei 23, la locul solicitării s-a deplasat un echipaj de salvare cu asistent medical, dar și un echipaj de poliție. Conform informațiilor transmise de conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, tânăra era decedată de aproximativ 6 ore.
Agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț, ne-a declarat că, din primele cercetări rezultă că tânăra găsită decedată nu prezenta, pe suprafața corporală, leziuni sau urme de violență. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț pentru efectuarea necrosiei, în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.
Oamenii din sat spun că tânăra era cunoscută ca o consumatoare de alcool în cantități mari, situația familială fiind una de subzistență.
Geanina NICORESCU