Tânăr “săltat” din ascunzătoare şi dus în arest

07/11/2017

Un tânăr din Vânători-Neamţ, în vârstă de 20 de ani, a fost depistat de polițiști și reținut pentru executarea unui mandat de arestare preventivă. Omul avusese tupeu să bată o persoană pentru a-i lua banii şi, fără nicio remuşcare, tâlharul a stat liniştit aproape o lună de zile, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.
“În ziua de 6 noiembrie 2017, polițiștii de investigații criminale și de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț și ai Secției de Poliție Rurală Târgu Neamț au descins la locuința unui bărbat de 20 de ani din Vânători Neamț pe care l-au ridicat, în vederea reținerii. Acesta se sustrăgea punerii în executare a unui mandat de arestare preventivă, emis în lipsă pe numele persoanei, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtător de cuvânt la IPJ Neamţ.
Se pare că, în ziua de 15 octombrie 2017, tânărul infractor a urmărit o persoană la ieșirea dintr-un bar din Târgu Neamț, şi a deposedat-o prin violență de un portmoneu cu acte, suma de 900 lei si un telefon mobil.
Polițiștii au introdus persoana în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț, pentru executarea mandatului de arestare preventivă de 30 de zile.
Geanina NICORESCU

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. vasile 08/11/2017 la 16:08 -

    Sa stea la beci poate isi revine ….