Strivit de un tractor condus de o persoană fără permis

25/05/2018

În ziua de 23 mai, un bărbat din Gherăieștii Noi a murit într-un accident rutier, după ce și-a lăsat viața în mâinile unei persoane fără drept de conducere a vehiculelor.
“Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 38 de ani, din Gherăeștii Noi, a condus un tractor ce tracta un trailer, pe un drum agricol și a accidentat mortal un bărbat de 45 de ani, din Gherăești. În timpul deplasării, acesta din urmă s-ar fi aflat pe proțapul trailerului, unde s-ar fi dezechilibrat și căzut sub roțile vehiculului”, a transmis IPJ Neamț.
Victima a murit pe loc. Echipajul de salvare al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, sosit la locul accidentului, a stabilit că bărbatul a suferit traumatism toraco-abdominal prin strivire în accident rutier, fiind găsit în stop cardio-respirator. Nu a răspuns la manevrele de resuscitare, așa încât a fost preluat de serviciul de medicină legală, în vederea efectuării necropsiei.
Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În schimb, polițiștii au avut surpriza să constate că atât tractorul cât și trailerul nu erau înregistrate iar conducătorul acestora, bărbatul de 38 de ani, nu poseda permis de conducere.
Astfel, șoferul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.
Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu