Știai că petrecerea de botez este unul dintre cele mai bune prijeluri de distracție pentru invitați? Asta dacă și organizarea este pe măsură!

24/04/2019

O mulțime de persoane preferă, mai degrabă, o petrecere de botez în locul uneia de nuntă. Părerile sunt împărțite, însă motivele pentru care unii se distrează mai bine la un botez este pentru că și atmosfera este una mai jovială, jucăușă, iar motivul sărbătorii este unul important: venirea pe lume a unei noi ființe. La o nuntă lucrurile sunt relative, mirii pot rămâne împreună sau, dimpotrivă, după ceva timp pot constata că nu se înțeleg și divorțează. Însă un botez nu va fi niciodată contestat: minunea venirii pe lume a unui copil aduce fericire în viața oricui.

Astfel, lumea este mai receptivă, mai degajată și se distrează mult mai bine la un botez. Însă un factor important care poate contribui la un eveniment memorabil este și tot procesul de organizare. Dacă nu știi de unde să pornești, îți oferim câteva tips-uri care te vor ajuta:

Invitațiile și mărturiile

Un prim pas în organizarea botezului bebelușului tău este anunțarea lui și găsirea celei mai frumoase amintiri cu care invitații să rămână. Dacă vrei ca persoanele importante din viața ta să își aducă aminte cu drag de momentul botezului, trebuie să te asiguri că vei avea niște mărturii pentru botez inedite, creative și altfel decât în majoritatea cazurilor.

Invitațiile, de asemenea, joacă și ele un rol important. În ziua de azi se preferă transmiterea invitațiilor pe cale electronică, deoarece în acest vei economisi timpul pe care l-ai pierde întâlnindu-te cu fiecare în parte și înmânându-i invitația. Cum tehnologia a evoluat foarte mult în ultimii ani, au apărut o sumedenie de aplicații care pot concepe invitații de botez din cele mai sofisticate și elegante.

Localul și muzica

Localul și mai ales, muzica, sunt două elemente extrem de importante pentru succesul botezului tău. De ce? Pentru că oamenii vor aprecia cel mai mult mâncarea care li se va servi și atmosfera. Nu vrei ca invitații tăi să stea la masă, plictisiți, astfel că trebuie să te asiguri că angajezi un DJ care să fie profesionist și să știe să facă atmosferă.

De asemenea, mâncarea este un aspect extrem de sensibil. Trebuie să discuți în detaliu cu reprezentanții restaurantului și, împreună, să alegeți cele mai bune preparate care urmează a fi servite invitaților.

Activitățile de entertainment

Fiind botez, ar trebui să te aștepți să fie prezenți și destul de mulți copii. De aceea, trebuie să te gândești și la ei și la cum să se distreze, la rândul lor, toată seara. Ursitoarele vor fi cireașa de pe tort, cu siguranță. Însă poți angaja și animatori care să aibă grijă de ei și să îi antreneze în activități de joacă. Poți închiria un photo booth care va face deliciul copiilor cu varietatea de fotografii pe care le pot face.

Dacă vrei să ai un eveniment reușit, cheia succesul constă în detalii. Nu uita că cele mai frumoase evenimente au avut, întotdeauna, multă muncă de pregătire în spate, însă dacă știi să te preocupi de lucrurile esențiale, cu siguranță nu vei avea niciun fel de problemă.
Photo: www.shutterstock.com