Știai că în 2019 se poartă culoarea “Living Coral”? Iata ce articole si accesorii Coral NU trebuie sa iti lipseasca din garderoba

10/05/2019

Culoarea anului 2019 este “Living Coral”, o nuanță de piersiciu absolut splendidă. Este pata de culoare dintr-un outfit modern și se poate regăsi atât într-o piesă vestimentară, cât și la încălțăminte sau în accesorii.

Cei care au ales această culoare ca fiind culoarea anului sunt specialiștii Pantone, care au considerat că anul 2019 este un an al naturii, al reconectării cu mediul înconjurător, astfel că și culoarea trebuie să fie parte integrantă din peisaj.

Dacă ai o piesă vestimentară în nuanța Living Coral, alege accesorii în nuanțe de nude

Atunci când îți compui outfit-ul pentru birou ori pentru o ieșire în oraș, ai grijă cum dozezi culorile. Astfel, dacă vrei să fii în trend și să porți o haină în nuanța anului 2019, asigură-te că toate celelalte elemente ale outfit-ului vor fi în nuanțe nude, tocmai pentru a lăsa haina colorată să iasă în evidență. Dacă vrei să impresionezi, alege accesorii de calitate, cum ar fi geanta marca Gucci, care însoțeste perfect un look la modă pentru anul 2019.

De asemenea, încălțămintea trebuie să fie și ea foarte atent aleasă. De exemplu, dacă vrei ca nuanța pantofilor tăi să fie Living Coral, atunci hainele trebuie să fie alese în nuanțe mai delicate, mai pale, tocmai pentru a lăsa pantofii să iasă în evidență și să fie pata de culoare care nici să nu deranjeze ochiul, dar care în același timp să confere un efect wow. Cu siguranță vei atrage toate privirile celor din jur, iar faptul că știi cum să dozezi culorile îți va aduce un plus de apreciere.

Bijuteriile în nuanța anului 2019 sunt la mare căutare

Dacă îți plac colierele colorate, cerceii mari din material textil sau brățările masive, atunci trebuie neapărat să ai și unele în trend cu anul 2019. O să îți dea un aer tineresc iar tu o sa emani voioșie, culoare, bună dispoziție. De obicei astfel de bijuterii completează perfect un look mai casual, dar sunt la fel de potrivite și pentru persoanele mai îndrăznețe care vor să le asocieze unui outfit mai elegant.

Dacă vrei să porți culoarea anului mereu, ia-ți husa pentru telefon în această nuanță

Vedem din ce în ce mai multe opțiuni de huse pentru smartphone-uri, care mai de care mai inventive și mai colorate. Ai putea opta pentru o husă de telefon în nuanța Living Coral, mai ales dacă ești o persoană îndrăzneață și îți place schimbarea. În acest fel, vei fi la modă pe tot parcursul anului și tu, și telefonul tău!

Ca sa concluzionăm, anul 2019 este despre viață, armonie, mediu înconjurător și multă, multă energie. Specialiștii Pantone descriu culoarea “Living Coral” ca fiind „o nuanţă corai animată şi plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează și înviorează, cu o margine uşor atenuată”. Așadar, ca să fim la modă trebuie să purtăm și hainele aflate în trend, dar nu trebuie să uităm să afișăm și o atitudine pe măsură, care să fie în concordanță cu nuanțele pe care le purtăm.

Foto: www.shutterstock.com

< Articolul anterior