Ștefan Leonte a confirmat și la Târgu Mureș

22/09/2015

leonte stefanȘtefan Leonte a rămas cel mai bun sportiv de la clubul Romsilva Dumbrava Târgu Neamț și și-a confirmat încă o dată valoarea la ultimul concurs național la care a participat, „Cupa Romsilva“, care s-a desfășurat la finele săptămânii trecute la depozitul de armăsari de la Târgu Mureș. Meziul familiei Leonte duce tradiția în hipism mai departe, iar de această dată a reușit 9 podiumuri la concursul din Ardeal. Elevul antrenorului Grădinaru Leonte a cucerit două locuri întâi și un loc 3 la categoria de nivel E, un loc 2 și două locuri 3 la categoria de nivel D și un loc 2, respectiv două locuri 3 la cea mai dificilă categorie, cea de nivel C.

Mai mult, Ștefan Leonte s-a situat pe locul 2 și la forță, la nivelul cu 6 bare, iar aceste rezultate le-a realizat cu aceiași cai cu care s-a impus și la alte întreceri naționale și internaționale, Ucic, Ogică, Darius și Siglavy Bagdady. „Ștefan s-a descurcat foarte bine și la Târgu Mureș și ne bucurăm încă o dată că caii noștri, toți crescuți la noi, reușesc să se țină aproape de caii care sunt aduși din străinătate și care costă foarte mult. Ștefan a avut până acum un an foarte bun, a confirmat la mai multe categorii și sperăm să obțină rezultate și la concursul de la începutul lunii octombrie de la Piatra Neamț. A fost o competiție puternică la Târgu Neamț, mulți sportivi și cai de valoare, iar rezultatele noastre sunt pe măsură“, a spus antrenorul Grădinaru Leonte.

În clasamentul final pe cluburi, Romsilva Târgu Neamț s-a situat pe locul 2. Pentru Ștefan Leonte va urma finalele pe categorii de la Piatra Neamț, din perioada 1-4 octombrie, când tot atunci se va desfășura Cupa TCE 3 Brazi, ajunsă la ediția a șasea, Trofeul Virgil Bărbuceanu, ajuns la ediția a 11-zecea și Finala Campionatului Național de Amazoane.