Stai toată ziua pe telefon? Câștigă bani adevărați direct de pe smartphone prin aceste aplicații

20/03/2019


Mulți ar spune că e o pierdere de vreme să stai mult pe telefon, dar cei mai inteligenți dintre noi ajung să transforme acel timp în bani și să profite de oportunitățile pe care tehnologia le-a deschis. Viitorul pare să arate că noile generații vor face banii puțin mai diferit decât s-au obținut aceștia până acum. Bineînțeles, nu e ca și cum ai reuși să ai un salariu pentru că butonezi toată ziua telefonul, deși în viitor și asta ar putea fi o variantă plauzibilă. Dar dacă vrei să îți fructifici timpul și să ai un venit suplimentar, iată câteva modalități de a face bani direct de pe smartphone.

  1. Aplicația GigWalk

    Ai vrea să faci mai multă mișcare, dar nu ai motivația necesară? Dacă mergi mai mult pe jos simți că pierzi vremea și nu prea ai chef să ieși mai devreme din casă pentru a da o tură cu bicicleta? Ei bine, poate îți putem oferi motivația necesară: banii. GigWalk te plătește pentru a merge și a verifica diverse locații. Vei verifica drumuri, semne rutiere, diverse puncte de interes, și vei fi plătit în funcție de asta. Tu alegi dacă merită sau nu să te deplasezi pentru suma pe care clientul o oferă. În plus, faci și mișcare ceea ce înseamnă că îți vei îmbunătății calitatea vieții.

  2. BeMyEye
Aceasta este o altă aplicație disponibilă pe Android sau IOS cu care poți face bani frumoși. Practic în această aplicație vei primi misiuni, în mare parte de a verifica prețuri din alte magazine. Dacă ești o persoană care nu se dă de gol, comunicativă și cu o memorie bună, atunci este metoda prin care poți obține câțiva bănuți în plus. Aceștia vor fi transferați în contul tău de PayPal, o misiune aducându-ți în general 5 euro. Data viitoare când ai de mers la o farmacie, deoarece majoritatea misiunilor sunt legate de asta, poate ar fi o idee buna să întrebi și de alte medicamente pentru câțiva bănuți în plus.

  1. Mobrog

    Mobrog este o aplicație care îți oferă bani sau bonuri valorice atunci când completezi sondaje online. Odată ce ți-ai făcut cont în aplicație și ai completat profilul, vei primi spre completare sondaje care ți se potrivesc. Cu cât răspunzi mai prompt, cu atât ai mai multe șanse să primești puncte pe care le poți transforma în bani. Este o metodă simplă și la îndemână de a face bani în timp ce te relaxezi. În plus, sondajele sunt interactive și interesante.

  2. Aplicații de tip cashback    Cum ar fi dacă o parte din banii pe care îi cheltuiești la cumpărături ți s-ar întoarce înapoi? Multe companii din România au încheiat parteneriate cu aplicații prin care le oferă clienților lor între 1% și 3% sau chiar mai mulți bani înapoi atunci când fac cumpărături folosindu-se de acestea. De asemenea, campaniile speciale îți pot permite să primești puncte pe care le poți folosi ulteriori ca vouchere la cumpărături. Unele promoții sunt valabile și pot fi accesate doar din aplicație, așa că este bine să o ai instalată în telefon.

Nu ai putea să ai acces la aceste modalități de a face bani fără un telefon inteligent, și unul bunicel care să aibă suficient spațiu pentru a putea instala toate aceste aplicații și nu numai. Poți vedea câteva telefoane mobile de la Rombiz pentru a verifica dacă preferatul tău se află în oferta lor la un preț convenabil pentru tine. Pe rombiz.ro găsești nu numai telefoane, ci si o gama larga de electronice si electrocasnice, zona de gaming si diverse device-uri.

De asemenea, un telefon nou te scutește de frustrările pe care ți le-ar putea aduce unul cu care nu este compatibilă una sau mai multe din aplicațiile de mai sus. Astfel poți începe rapid să îți folosești timpul în cel mai productiv mod, chiar și atunci când pare că stai degeaba pe telefon.

Surse foto: www.shutterstock.com

Lasa un comentariu