Spitalul Judeţean Neamţ începe să fie căutat: zeci de medici şi-au depus dosarele de angajare

07/02/2019

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, anunţă că sunt sunt zeci de solicitări pentru angajare la Spitalul Judeţean Neamţ (instituţie subordonată CJ), fapt care, în calitate de şef al Legislativului, îl bucură:

„ Ce altă satisfacție poate fi mai mare decât aceasta, că în ultimele săptămâni, zece medici din țară și-au depus dosarele la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, fiind dornici să își desfășoare activitatea în această unitate?! SJU începe să fie căutat de către specialiști, pentru că are tot mai multe dotări, aparatură de specialitate, iar salariile angajaților îi determină să nu își mai dorească să plece să profeseze peste hotare! 
Le-am garantat nemțenilor, la preluarea mandatului de președinte, că voi acorda foarte mare atenție domeniului sănătății!

Vreau ca spitalele noastre să ajungă etalon în țară, căutate de către pacienți și cadre medicale! Nu îmi doresc să avem oameni suferinzi, dar vreau ca cei ce ajung în spitalele nemțene să fie mulțumiți de tot ceea ce înseamnă condiții de spitalizare și tratament! La fel, îmi doresc să fie mulțumiți și specialiștii de locul lor de muncă!

La Spitalul Județean, datorită capacităților managerului Codruț Munteanu și ale echipei sale, doctorii își doresc să se angajeze! Un pas esențial în strategia mea în domeniul sănătății!”, a spus Arsene.

M.O.T.