Spitalul caută şef pentru Serviciul Resurse Umane

08/01/2018

La sfârşitul săptămânii trecute, Spitalul Municipal de Urgență Roman a scos la concurs mai multe posturi vacante, printre care și cel de șef al Serviciului Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare (RUNOS).
Pentru a putea participa la concursul de ocupare a postului vacant de șef serviciu – economist IA Serviciul RUNOS, pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să dețină studii superioare în domeniul științe economice, absolvite cu diplomă de licență, șase ani și șase luni vechime ca economist și minimum doi ani vechime în resurse umane, normare, organizare, salarizare. Dosarele se pot depune până pe data de 19 ianuarie, ora 1, iar prima probă a concursului va avea loc în data de 6 februarie. Conform datelor privind venituri nete ale angajaților spitalului în luna septembrie a anului trecut, șeful Serviciului RUNOS a avut un salariu de 3.367 de lei.
Tot în perioada imediat următoare, spitalul din Roman organizează concursuri şi pentru ocuparea posturilor de merceolog II pentru Biroul Aprovizionare, de referent specialitate debutant pentru Birou Achiziții publice și de responsabil PSI în cadrul Biroului SSM.
Geanina NICORESCU