Șoferi prinși băuți la volan

06/06/2018

În ziua de 4 iunie, polițiștii au reușit să dea jos de la volan mai mulți conducători auto inconștienți de potențialul pericol pe care-l reprezintau pentru ei înșiși dar mai ales pentru oamenii nevinovați din trafic pe care i-ar fi putut accidenta din cauza reflexelor slăbite prin consumul de alcool.
Astfel, o patrulă de poliţie rutieră a oprit în trafic, pe DJ159C, în localitatea Rediu, un autoturism condus de localnic de 44 de ani care, prin testarea cu aparatul alcooltest, a fost depistat cu alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În aceeași zi, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism pe bld. General Nicolae Dăscălescu, având o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Roman a depistat, în localitatea Sagna, un localnic de 49 de ani, care conducea un autoturism sub influenţa alcoolului. Și acesta avea peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Toți șoferii prinși la volan băuți au rămas fără permis de conducere și vor suporta rigorile legii pentru faptele comise.

Geanina NICORESCU

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. vasile 06/06/2018 la 16:26 - Reply

    legea este blanda pentru alcool la volan,asa ca unii o incalca in fiecare zi numai ca nu sant prinsi !

Lasa un comentariu