Sistemul sanitar din judeţ „recrutează” specialişti

09/01/2018

După o serie masivă de angajări de personal sanitar mediu, Spitalul Municipal de Urgenţă Roman scoate la concurs un post de doctor. Unitatea medicală scoate la concurs un post de medic în specialitatea oncologie medicală. Un alt concurs la nivelul judeţului Neamţ este organizat, de astă dată de către Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Roman, pentru angajarea unui Şef centru. Dosarele de înscriere pot fi depuse până astăzi, 10 ianuarie.
„Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de şef centru, gradul II în cadrul Locuinţei Protejate Acasă Trifeşti”, subliniază anunţul de concurs.
Candidaţii pentru ocuparea funcţiei de conducere trebuie să fie absolvenţi cu diplomă de învăţământ superior în domeniul psihologie, asistenţă socială şi sociologie, cu vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului superior în domeniul juridic, medical, economic şi al ştiinţelor administrative, cu experienţă de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale Ccincursul va fi susţinut în perioada 18-25 ianuarie.
Şi Centrul de îngrijire şi Asistenţă Târgu Neamţ Asistent medical generalist și infirmieră face angajări la început de an, fiind scoase la concurs 3 posturi: asistent medical generalist cu grad principal – 1 post vacant – Personal Birou de îngrijire şi Asistenţă; personal contractual – infirmieră – 2 posturi vacante – Personal Birou de îngrijire şi Asistenţă. Ultima zi de înscriere la concurs este 11 ianuarie 2018. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii postliceale de asistent medical generalist cu grad principal pentru postul de asistent medical generalist cu grad principal şi studii medii/generale pentru cele două posturi vacante de infirmieră.
Un post vacant de infirmieră scoate la concurs şi Primăria Bicaz, iar astăzi este termenul limită pentru înscrieri. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii generale/liceale; nu se cere vechime în muncă.
Geanina NICORESCU