„Și tu poți fi salvator!”

04/05/2018

ISU recrutează candidați pentru Admiterea din 2018
Tinerii nemțeni care-și doresc haina militară și cred că pot face față misiunilor specifice Inspectoratului pentru Situații de Urgență Petrodava Neamț sunt invitați să susțină admiterea, în acest an, la instituțiile de învățământ de specialitate. ISU Neamț recrutează candidaţi pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ care şcolarizează elevi și studenţi în beneficiul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, fiind disponibile 121 de locuri pentru studii universitare (ofițeri), 265 de locuri pentru studii postliceale (subofițeri) și 104 pentru studii postliceale (maiștrii militari).
Pentru a urma cursurile academiilor sau școlilor militare, sunt necesare parcurgerea recrutării, a selecției aptitudinale, iar la final concursul de admitere.
Persoanele interesate de susținerea concursului pot consulta, pentru detalii privind desfăşurarea admiterii -condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare- pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – www.igsu.ro sau site-ul inspectoratului pentru situații de urgență judeţean – http://ijsunt.ro/admitere.php
Geanina NICORESCU

< Articolul anterior
Accident la Rediu