Și-a dat foc la casă și a vrut să moară în incendiu

08/08/2018

În seara de 7 august, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din satul Ingărești, comuna Urecheni, nu a putut trece peste faptul că va trebui să părăsească locuința a doua zi, având ordin de evacuare, și a cedat nervos. A stropit casa cu benzină și i-a dat foc. În urma unui apel la 112, la locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri și o autosanitară, știindu-se că proprietarul este blocat în locuință.
“La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un autocamion de intervenţie din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamţ, fiind solicitaţi în sprijin și patru pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Păstrăveni şi Urecheni. Salvatorii au evacuat din imobil un bărbat, în vârstă de 57 de ani, intoxicat cu fum, acesta fiind predat unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a transportat victima la CPU Târgu Neamţ”, a precizat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.
Flăcările au distrus acoperişul casei, realizat din astereală de lemn cu învelitoare din şindrilă şi plăci de azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 80 metri pătraţi, bunurile şi tâmplăria din două încăperi.

Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu