Secretarul general adjunct al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu a vizitat Stadionul Ceahlăul

09/05/2018

Secretarul general adjunct al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu a fost prezent astăzi la Piatra-Neamț și, împreună cu primarul Dragoș Chitic, a vizitat Stadionul Ceahlăul în vederea organizării aici a unor meciuri de fotbal ale echipelor naționale.
„Am avut astăzi o discuție la Stadionul Ceahlăul cu domnii Gabriel Bodescu, Secretarul general adjunct al FRF și Cristi Vornicu, membru în Comitetul Executiv al FRF, despre posibilitatea organizării unor competiții fotbalistice internaționale la Piatra-Neamț. Mă bucur că reprezentanții Federației Române de Fotbal s-au arătat încântați de baza sportivă existentă la Piatra-Neamț și și-au arătat disponibilitatea pentru ca orașul nostru să găzduiască meciuri de fotbal importante” a declarat primarul Dragoș Chitic.
În cadrul întâlnirii, Dragoș Chitic și-a arătat deschiderea pentru susținerea organizării de evenimente sportive de nivel înalt pe stadionul Ceahlăul și a mulțumit reprezentanților Federației Române de Fotbal pentru suprafața de joc sintetică oferită gratuit pentru unul dintre terenurile de antrenament.

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Laurentiu 10/05/2018 la 9:21 - Reply

    Astel de competitii ne-ar mai putea scoate capul in lume,ca tare mai suntem izolati aici…

Lasa un comentariu