Sechestru pe păcănele

06/04/2013

Acţiunea de depistare a celor care fac evaziune fiscală din păcănele, coordonată la nivel naţional de IGPR, nu a avut rezultate spectaculoase în Neamţ. Eforturile au fost, însă, substanţiale. Echipaje care au totalizat 250 de poliţişti, au verificat nu mai puţin de 284 de baruri şi localuri de prin toate colţurile judeţului. Acţiunea a a avut drept scop depistarea celor care deţin păcănele fără licenţă, dar şi a celor care fac evaziune fiscală, a celor care deţin jocuri de noroc dar nu îndeplinesc condiţiile de autorizare  şi a celor care nu au achitat taxele de licenţă, dar funcţionează, şi a celor care nu respectă legile privind drepturile de proprietate intelectuală.

În urma controalelor, au fost indisponibilizate 22 de aparate de tip slot machine în valoare de 33.000 lei şi au fost aplicate 12 amenzi însumând 5.200 de lei. Au fost constatate patru infracţiuni, privind desfăşurarea fără licenţă a unor activităţi de organizare a jocurilor de noroc şi au fost deschise tot atâtea dosare penale.

La nivel de ţară au fost controlate peste 4100 de locaţii, au fost ridicate 824 de aparate şi s-au întocmit 255 de dosare penale.

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Penita rupta 06/04/2013 la 9:29 -

    Pui lupul paznic la oi.
    Multe din “pacanele” sunt ale lui panzariu, care a preluat initiativa de la amihaesei si dobria.
    In timp ce “sclavii” de la Politia municipiului ii faceau treaba seful “jean” cum se alinta panza, sulfa ca de obicei si-a facut de lucru la Roman sa-i scoata din rahat pe prietenii Mihoci pentru potlogariile cu alcool.