Scandal la Roman, cu loviri și o mașină distrusă

01/11/2018

În după-amiaza de 31 octombrie, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată de către o persoană despre faptul că la intersecţia dintre strada Zimbrului cu strada Tinosului mai multe persoane se lovesc reciproc, tulburând ordinea şi liniştea publică.
Toată tevatura a fost provocată de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Roman, care a amenințat și lovit un alt romașcan, în vârstă de 59 de ani distrugându-i totodată acestuia şi parbrizul autoturismului. Persoana agresivă însoţită fiind de un alt bărbat de 35 de ani, tot din Roman, ar fi pătruns apoi în curtea imobilului bărbatului de 59 de ani, unde l-a lovit şi pe fiul acestuia. Totodată, poliţiştii au stabilit că prin faptele comise cei doi au tulburat ordinea şi liniştea publică.
Faţă de cei doi, cercetările au fost demarate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, violare de domiciliu şi a infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Individul în vârstă de 28 de ani a fost dus în arestul Poliției pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței pentru luarea unei măsuri.
Geanina NICORESCU