Romașcanii, invitați să petreacă Revelionul în centru

29/12/2012

Și în acest an, Primăria și Consiliul Local Roman organizează un spectacol în aer liber pentru noaptea dintre ani. Revelionul 2013 este unul cu un buget mai redus, astfel încât în oraş nu vor ajunge artiști de mare renume, însă autoritățile locale nu au emoții și sunt sigure că romașcanii vor ieși, ca în fiecare an, în centru pentru a sărbători împreună trecerea dintre ani.

Sărbătoarea va începe la orele 21, iar primii artiști care vor urca pe scenă sunt Ştefan Enăşel şi Cipriana Balaşca. Programul va continua cu Lupu şi Cornelia Rednic, iar până aproape de 23.20 va cânta Gheorghe Ţopa. Formația Hora va fi cea care va întâmpina miezul nopții alături de romașcani. În Piața Roman Vodă va fi prezent și primarul Laurențiu Leoreanu, care, de altfel, a petrecut toate revelioanele de când a preluat mandatul de primar cu romașcanii. După obișnuitul spectacol de foc de artificii, romașcanii îi vor mai putea asculta pe Cipriana Balaşca și până la orele 1.00 pe Mash Up.

Ca-n fiecare an, organizatorii le vor oferi romașcanilor prezenți în Piața Roman Vodă câte un pahar de șampanie și o gustare.