ROMAȘCAN BĂNUIT DE TÂLHĂRIE, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

11/05/2020

La data de 8 mai a.c., bărbatul de 31 de ani, a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În fapt, la data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 59 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 31 de ani, din Roman.

Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe o stradă din Roman, cel în cauză, l-ar fi acostat, iar prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras 100 de lei.

La data de 7 mai a.c., în urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.  

Lasa un comentariu