Report uriaş la Loterie

04/11/2014

lotoInteres crescut la jocul 6 din 49. În prezent, reportul la categoaria întâi este de peste 8 milioane de euro. Chiar dacă la ultima extragere nu s-a câştigat potul cel mare, la categoaria a doua au existat 14 norocoşi, fiecare din ei având de ridicat câte 36.393,62 de lei. E posibil ca printre aceşti jucători să existe vreunul şi din Neamţ, care să fi bifat corect pe cele 5 numere ieşite din urne.

Ieri, legat de acest aspect, am discutat cu o lucrătoare de la o Agenţie loto aflată în centrul oraşului Piatra Neamţ: ”Acum, există un interes mai mare la jocul 6 din 49. Cele mai multe bilete se joacă joia şi duminica. Însă cei mai mulţi jucători îi avem la sfârşit de săptămână, când se fac cozi prin faţa agenţiilor. E posibil să existe un câştigător din Neamţ, la categoria a doua, care probabil s-a prezentat direct la Loteria Română din Bucureşti”.

Una peste alta, acestea au fost numerele câştigătoare ale jocului 6 din 49 de la ultima extragere loto, organizată în data de duminică, 2 noiembrie:42, 39,48, 33, 24 şi 41. Rămâne de văzut dacă reportul uriaş va „poposi” în Neamţ…

V. ANDRIEŞ

Urmatorul articol >
Demolarea pieţei se extinde!