Reper pentru mariaj: Doi tineri din Piatra Neamț se vor căsători de Valentine’s Day

13/02/2018

*Dacă unele doamne primesc cadori de neuitat, la polul opus, există multe femei care în această zi specială se procopsesc cu vânătăi “din dragoste”

De Sfântul Valentin, iubirea plutește în aer mai abitir decât ceața. Acasă, bărbații își vor așteapta doamnele cu flori, șampanie și ciocolate și musai vreun cadou de vreo 18 karate. Însă situația se schimbă un pic în cazul domnilor cu punga plină, fiindcă „cireașa de pe tort” va fi un inel cu diamant strălucitor, care va completa mănușă atmosfera de dragoste și sărbătoare.
Dacă pe unii Valentine’s Day îi vor găsi la domiciliu sau la vreun restaurant select împreună cu doamna sau iubita, în schimb, pe alții, îi vor aduce chiar în fața ofițerului de la Casa Căsătoriilor, unde în cea mai frumoasă și mai fericită zi din viață își vor uni destinele, așa cum este și cazul unui cuplu din orașul de sub poalele Pietricăcăi.
La polul opus, conform datelor primite de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Piatra Neamț, anul trecut, de Ziua Îndrăgostiților, la Oficiul Stării Civile nu s-a legalizat nicio căsătorie. La asta visează româncele, însă multe dintre ele se mulţumesc şi cu puţină linişte în casă, măcar o zi fără bătăi. Chiar duminica trecută, o femeie a ajuns cu “dragostea” la spitalul din Piatra Neamț, lovită de soț cu ciocanul.
V. ANDRIEȘ