Razie printre “ruşii” din Piaţa Centrală- captură de 3600 de ţigări de contrabandă

06/03/2018

Patru persoane sunt anchetate după ce au fost depistate, cu ţigări de contrabandă, în timpul unei razii desfăşurate de poliţişti în Piaţa Centrală din Piatra Neamţ, în data de 5 martie.
Acţiunea a fost desfăşurată de polițiștii Biroului de Ordine Publică Piatra Neamţ, sprijiniţi de Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău şi de jandarmi din cadrul I.J.J. Neamţ, însoţiţi de lucrători ai Poliţiei Locale Piatra Neamţ. Cu această ocazie au fost confiscate 3600 de ţigarete.
“La standul gestionat de o femeie de 35 de ani, domiciliată în Piatra Neamţ, poliţiştii au găsit 1.320 de ţigarete. De asemenea, la standul unei alte femei, tot de 35 de ani, din Negreşti, au fost găsite 1400 de ţigarete provenite din contrabandă. Şi asupra unui tânăr de 20 de ani, domiciliat în Săvineşti, au fost găsite 520 de ţigarete, iar la o femeie de 50 de ani, domiciliată în Roznov, 400 de țigarete, tot fără forme legale”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.
Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de ţigarete găsită, iar pe numele celor patru persoane au fost deschise dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
Geanina NICORESCU