PSD şi-a numit subprefect?

27/10/2016

Cum aproape nimeni nu ştie de ce a fost numit subprefect Vlad Ciurea, tot atât de neclare sunt motivele pentru care a şi fost eliberat din funcţie, la numai 51 de zile de mandat pe care şi l-a dorit glorios încă de la instalare, când a tânărul şi proaspătul subprefect a avut un discurs de parcă ar fi condus de unul singur Prefectura.

Dacă motivele din spatele personajului Vlad Ciurea continuă să rămână în ceaţă, nu este aceeaşi situaţie şi la numirea lui Iulian Jugan. Asimilat perfect PSD-ului nemţean, după ce a consiliat  oficial un prefect apolitic din Târgu Neamţ via preşedinte PSD Neamţ, apoi un preşedinte de Consiliu Judeţean curat PSD, Emilia Arcan, tot prin PSD, în Guvernul Ponta, Iulian Jugan ajunge secretar de stat la Ministerul Mediului, apoi director al Agenţiei de Protecţie a Mediului, de data asta în guvernul tehnocrat Cioloş.

Numirea sa în poziţia de subprefect chiar în preajma alegerilor parlamentare, nu poate, nu are cum să nu te ducă cu gândul că PSD – cum, necum – şi-a făcut rost de omul numărul 2  în instituţia numărul 1 care organizează alegerile în Neamţ. Pentru echilibru.

M.O.T.