Programări online, la Serviciul de Înmatriculări Neamț

28/02/2017

*Din data de 20 februarie 2017, la SPCRPCÎV Neamț nu se mai eliberează bonuri de ordine și s-a trecut la vechiul program de lucru
*Record de înmatriculări în doar 24 de zile:3.528!

Ca noutate, începând de ieri, posesorii de autovehicule din județul Neamț se pot programa online când să se prezinte la ghișeul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Neamț, pentru a-și înscrie mașina.

“Începând de astăzi (ieri, n.r.), cetățenii care solicită înmatricularea vehiculelor, își pot face programarea online, accesând site-ul instituției prefectului, respectiv secțiunea înmatriculări și permise. Prin această măsură, persoana în cauză, va avea posibilitatea să-și aleagă singur ziua și ora, când va dori să se prezinte la ghișeul din cadrul serviciului nostru. La acest ghișeu, se pot prezenta doar cetățenii cu astfel de programări. E bine de știut că la ghișeul numărul 1 vor fi primite persoanele care vin fără programare. În afară de acest lucru, începând cu data de 20 februarie 2017, nu se mai eliberează bilete de ordine și s-a trecut la vechiul program de lucru cu publicul. De 1 februarie a.c., compartimentul de înmatriculări și evidență funcționează cu încă două ghișee”, ne-a declarat comisarul de poliție Lucian Rusu, șeful SPCRPCÎV Neamț.
Pe parcursul acestei luni (până la data de 24 februarie), odată cu modificările legislative, lucrătorii de la instituația mai sus amintită au înmatriculat 3.528 de autovehicule, de 3 ori mai multe decât într-o perioadă similară, înregistrată înainte de 1 februarie 2017.
Conform datelor primite de la conducerea SPCRPCÎV Neamț, în perioada menționată, s-a constat o creștere cu 30% a numărului de persoane care au solicitat preschimbarea permisului de conducere.

V. ANDRIEȘ

Urmatorul articol >
Vreme anormal de caldă