Prinși prin buricu’ târgului, conducând beți

12/05/2018

Doi bărbați, un pietrean și un romașcan, s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși la volan, în trafic, sub influența băuturilor alcoolice.
Ambii nemțeni au reușit isprava în ziua de 10 mai. Pietreanul a fost surprins în trafic de un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamţ, pe strada Dimitrie Leonida. Acesta, în vârstă de 40 de ani, din Piatra Neamţ, a fost testat alcooltest iar rezultatul a fost de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Și poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Roman au depistat un bărbat, în acest caz de 67 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, cu o alcoolemie peste limita legală. În urma testării alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probă biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ambii șoferi sunt cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Geanina NICORESCU

Lasa un comentariu