Prinși la furat porumb, pe câmp

23/10/2018

Vechile deprinderi, de a-și face rost de-ale gurii fără să muncească, l-au determinat pe un bărbat de 35 de ani, din Negrești, să recidiveze și să fie prins la furat. De astă dată, pe un câmp, unde împreună cu o femeie în vârstă de 24 de ani, încărca o căruță cu porumb.
“La data de 21 octombrie, jurul orelor 21, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Gârcina au fost sesizați de către o persoană din Negrești,  despre faptul că doua persoane sustrag porumb cu ajutorul unui atelaj hipo, de pe un teren agricol.
Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au depistat cele două persoane bănuite de furt, respectiv un bărbat de 35 de ani și o femeie de 24 de ani, ambii din Negrești. Întrucât bărbatul era cunoscut cu antecedente penale pentru comiterea mai multor fapte cu același mod de operare, polițiștii l-au reținut și introdus în arestul I.P.J. Neamţ pentru 24 de ore”, a transmis Poliția Neamț.
Bărbatul urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Geanina NICORESCU