Prinşi la furat de combustibil dintr-un autotren

28/03/2018

Polițiștii din Roznov au surprins în flagrant două persoane care sustrăgeau combustibil dintr-un autotren parcat pe strada uzinei, din oraş.
“În dimineața zilei de 23 martie 2018, polițiștii de investigații criminale din cadrul Politiei Orașului Roznov, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în flagrant într-o parcare de pe strada Uzinei, doi bărbați de 18 și 50 de ani care sustrăgeau combustibil din rezervorul unui autotren. Motorina urma sa fie depozitată în 6 bidoane din plastic de 30 litri, ce au fost găsite la fața locului”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.
Cu ocazia depistării s-a constatat faptul ca cele două persoane deja furaseră 50 de litri de combustibil. Polițiștii au confiscat toate bunurile identificate, respectiv bidoane de plastic, un furtun pe care era montată o pompă de debit artizanală și un apometru, iar cercetările continuă față de cele două persoane sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
Geanina NICORESCU