Prins când voia să vândă televizorul furat

02/11/2016

televizorUn tânăr din comuna Pipirig a fost prins de polițiști în urma unei reclamații de furt comis cu doar o zi în urmă.

Hoțul s-a dat de gol, după ce a ieșit prin sat să vândă televizorul furat din casa unui vecin. Acesta anunțase poliția luni, la amiază, că i-au dispărut din casă alimente și un televizor. După-amiază, polițiștii l-au identificat și reținut pe suspect. ,,În ziua de 31 octombrie 2016, în jurul orei 12, polițiștii Postului de Poliție Pipirig au fost sesizați despre faptul că la data de 30 octombrie 2016 au fost sustrase mai multe bunuri (un LCD și produse alimentare) din locuința unui bărbat de 55 de ani, din localitate“, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt, respectiv un bărbat de 29 de ani, din Pipirig. Acesta a fost găsit în aceeași zi, prin comună, polițiștii recuperând astfel televizorul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. (C.I.)