Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, alături de președintele Klaus Iohannis la Iași! La lansarea candidaților PNL de la Iași au participat peste 12.000 de persoane!

12/05/2019

Piața Unirii din Iași s-a dovedit a fi sâmbătă, 11 mai, neîncăpătoare pentru cele peste 12.000 de persoane care au participat la evenimentul de lansare a candidaților la alegerile europarlamentare. Invitatul special a fost președintele României Klaus Iohannis, care a fost însoțit pe scenă de liderii PNL, inclusiv de președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

Pe scenă alături de președintele României au mai stat și deputatul Laurențiu Leoreanu, senatorul Eugen Țapu Nazare, iar la eveniment au participat primarii liberali din Neamț, Dragoș Chitic, Lucian Micu, Ștefan Lucaci și alții, consilieri locali și alți susținători ai PNL.

La evenimentul din Piața Unirii au mai fost prezenți președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, alături de candidați ai partidului la alegerile europarlamentare Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi, Vlad Nistor, Mihai Țurcanu, Violeta Alexandru și alți lideri liberali.

Cu această ocazie Klaus Iohannis a făcut o baie de mulțime, fără să aibă nevoie de jandarmi. Totodată, a transmis un mesaj către toți românii, să participe la vot pe data de 26 mai.

De doi ani și jumătate, PSD încearcă să îndoaie legile ca să-și facă scăpați infractorii cocoțați în fruntea statului. Dragi români, dacă pierdem independența justiției, atunci pierdem și șansa pentru a avea autostrăzi, spitale, grădinițe și școli. Dacă îi lăsăm pe ei să ne strice țara, atunci românii sunt cei care vor plăti. Așa nu se poate! Să arătăm lumii că noi nu suntem un neam de hoți, ci un neam de oameni cinstiți. Pentru toate acestea, pentru viitorul nostru, pe 26 mai mergem să votăm!”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Tot sâmbătă,11 mai, președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc a participat, tot alături de președintele Klaus Iohannis, și la Forumul Educației unde s-a discutat despre proiectul ”România Educată”, despre necesitatea modernizării și adaptării sistemului românesc de învățământ la nevoile societății actuale.