Președintele Consiliului Județean, alături de jandarmi, la ceas de sărbătoare

01/04/2016

CJ Arcan j 2Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț, a participat, vineri, 1 aprilie, la ședința festivă ocazionată de marcarea zilei Jandarmeriei Române.

Alături de alte oficialități nemțene, Emilia Arcan i-a felicitat pe jandarmi și le-a urat succes în importanta misiune pe care o au, zi de zi. „Cu bucurie adresez un sincer «La mulți ani!» unora dintre profesioniștii acestei țări, oameni competenți, care asigură ordinea și siguranța publică! Jandarmeria română este o instituție a cărei existență se simte pregnant în rândul societății civile. Jandarmii sunt cei pentru care curajul, demnitatea și altruismul sunt caracteristicile de bază! Vă doresc să rămâneți exemplul care ați fost până acum! Am mare încredere în profesionalismul și spiritul de responsabilitate care vă caracterizează! În calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț, vă asigur de tot sprijinul instituției pe care o reprezint.

Vă doresc misiuni ușoare și să rămâneți același corp de elită responsabil și loial intereselor statului român!

Succes în activitatea pe care o desfășurați, sănătate, putere de muncă și un sincer «La mulți ani!»“, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț.