Preot accidentat pe trecerea de pietoni

17/04/2018

Un preot paroh la Biserica din Țolici, comuna Petricani şi o femeie din Moldoveni au ajuns la spital, în ziua de 15 aprilie, după ce au fost loviţi de maşini, pe şoselele judeţului. În timp ce bărbatul a fost surprins pe o trecere pentru pietoni, femeia a devenit victimă fiind acroşată în timp ce traversa strada neregulamentar.
În urma primelor cercetări efectuate, în cazul bărbatului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Tîrgu-Neamţ, a condus un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, unde a surprins şi accidentat omul care se angajase în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. Victima, un bărbat de 52 de ani, din Petricani, a fost transportată la spitalul din Tîrgu-Neamţ, pentru îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.
În aceeaşi zi, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie rutieră, produs pe DJ 158, în localitatea Moldoveni şi soldat cu vătămarea corporală a unei femei. Din primele cercetări efectuate, a reieşit că un bărbat de 50 de ani, din Bacău a condus un autoturism iar în interiorul localităţii Moldoveni a surprins şi accidentat o femeie care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a femeii, în vârstă de 39 de ani, din Moldoveni, care a fost transportata la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Geanina NICORESCU