Poliţiştii, în urmărire ca-n filme prin Tîrgu Neamţ

21/11/2017

Poliţiştii rutieri din Tîrgu Neamţ au fost puşi în situaţia de a urmări, în ziua de 19 noiembrie, o maşină a cărei şofer nu a oprit la semnal.
“Polițiștii Formațiunii de Poliție Rutieră Târgu Neamţ, fiind în serviciul de patrulare pe strada Unirii, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism care circula spre localitatea Boișteași a cărui conducător auto nu a oprit, continuându-şi deplasarea cu viteză sporită. Polițiștii au urmărit acest autoturism, pe care l-au blocat pe strada Tăbăcari din Târgu Neamţ și au reușit să prindă conducătorul auto, care a încercat să se sustragă controlului, fugindpe un teren viran”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.
Şoferul, un bărbat de 33 de ani, din Tîrgu Neamț, nu deține permis de conducere, acesta fiind, de altfel, motivul pentru care nu a dorit să oprească maşina la semnalul poliţiştilor.
În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis.

Geanina NICORESCU

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. vasile 21/11/2017 la 15:31 -

    Pentru alcool si lipsa permisului ar trebui legi foarte aspre !!!