PNL Neamț – tel verde pentru cetățeni

02/10/2014

tel verdeAşa cum s-a anunţat în urmă cu câteva zile, PNL Neamț a început campania “Klaus Iohannis îţi ascultă problemele”.

Potrivit unui comunicat remis de filiala județeană a acestei formațiuni politice, ”PNL Neamţ şi prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vor să afle direct de la dumneavoastră, nemţenii, care sunt problemele care credeţi că trebuie rezolvate în județul nostru şi în România.

De aceea, vă punem la dispoziţie numărul de telefon gratuit 0800800180 pe care îl puteți folosi pentru a ne suna și a ne spune care sunt problemele care credeți că trebuie rezolvate în Neamț și în România. În plus, echipa PNL Neamț vă va suna sau vă va întreba, pe stradă: „Care sunt problemele pe care Iohannis trebuie să le rezolve pentru ţară?” și ” Care sunt problemele pe care echipa PNL trebuie să le soluţioneze în judeţul Neamţ?”.

La finalul campaniei, vom face publice cele mai importante răspunsuri într-o conferință de presă, urmând ca acestea să fie transmise și prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis. Împreună, vom veni cu soluții la problemele formulate de nemțeni. Am afirmat de la bun început că nu dorim să ducem o campanie murdară, ci una pozitivă, bazată pe o dezbatere pe proiecte. Vrem ca nemțenii să voteze în cunoștiință de cauză”, se arată în comunicatul PNL Neamț.

Președintele PNl Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, în același context a declarat că ideea demarării unei astfel de campanii a venit după ce au avut loc mai multe dezbateri publice cu locuitori ai județului Neamț care și-au exprimat opiniile cu privire la așteptările pe care le au de la clasa politică românească.

„Am discutat cu numeroși nemțeni  despre aşteptările pe care le au de la clasa politică. Mi-au răspuns că sunt nemulţumiţi pentru că de 25 de ani nimeni nu îi ascultă şi nu le respectă dorinţele. Că pare că toţi politicienii sunt interesaţi doar de propriile afaceri şi de propriile scaune şi nu de cetăţeni. Am găsit această atitudine nu doar în Neamţ, dar şi peste tot în ţară. Şi oamenii întotdeauna au dreptate. De aceea PNL Neamț a inițiat acestă campanie: pentru a-i asculta pe nemțeni și pentru a le afla care sunt problemele”, a afirmat președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, în legătură cu campania “Klaus Iohannis îţi ascultă problemele”.

 

Irina ȘTEFĂNESCU