PNL Neamţ preferă să rămână în opoziţie și la județ! / Ursărescu susţine doar o majoritate cu Tărâţă!

27/02/2014

cj

Singura majoritate pe care o va susţine PNL Neamţ în Consiliul Judeţean este cea din care face parte şi preşedintele CJ Neamţ, Culiţă Tărâţă, a declarat, ieri, deputatul Dorinel Ursărescu, preşedintele filialei liberale nemţene.
Parlamentarul susţine că doar aşa va exista ”pacea” iar lucrurile vor continua ”în armonie”.
”Am fost deschişi să facem majorităţi, să aducem pacea, liniştea în Consiliul Judeţean. Am spus că nu poţi să faci o majoritate corectă fără să includă şi preşedintele Consiliului Judeţean pentru că trebuie să se lucreze în armonie. Vrem o colaborare pentru judeţ pentru că pe o atmosferă de ostilitate nu se poate construi şi aşa a fost în ultimul an şi jumătate. Nu că aş avea sentimente pentru Culiţă Tărâţă ci pentru că o altă majoritate fără acesta ar continua războiul care nu duce la nimic bun. Trebuie o majoritate din care să facă parte şi legislativul dar şi executivul”, a declarat deputatul Dorinel Ursărescu.
Liderul PNL Neamţ a rememorat momentul în care liberalii au pierdut funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean ”ca urmare a mezalianţei dintre PSD şi PDL”. Cu toate acestea, la vremea respectivă şi o parte dintre consilierii judeţeni ai PNL au susţinut demiterea propriului coleg.

(G.A.)