PMP Neamț a strâns peste 10.000 de semnături pentru parlamentare

08/10/2016

dscn5285Organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară a strîns10185 de semnături de susținere a candidaților săi la alegerile parlamentare din 11 decembrie: ”O prioritate a fost listele cu susținători. Sunt semnături reale, verificate în organizație și trimise la București pentru a fi predate la Biroul Electoral Central, conform legii”, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Laurențiu Dulamă, președintele PMP Neamț.

”Vom continua strângerea de semnături, tot reale – noi nu am fost niciodată mânați de sentimentul în a face un concurs din această activitate, am văzut că în alte partide așa au făcut – suntem în continuă mișcare și vom completa listele”.

Vorbind de liste, Dulamă a precizat că nu s-a stabilit, încă mult așteptatele nominalizări pe locuri: ”Consiliul Executiv Național care a avut loc la București nu a stabilit încă ordinea pe lista de 5 candidați la Senat și 11 deputați pentru Cameră. Din discuțiile purtate cu cei din conducerea partidului, se vor definitiva undeva în jurul datei de 14/15 octombrie”.

M.O.T.