PMP Neamţ îi aşteaptă pe foştii PD-işti cu braţele deschise

11/10/2016

pmpOrganizaţia Judeţeană a PMP Neamţ are semnale că o parte din foştii membri ai PD sau PDL nu se regăsesc în actualul PNL şi a lansat o convocare a tuturor celor care nu se pot valoriza în PNL: „Vorbind de epurarea foștilor pediști și foștilor Băsiști din PNL, la nivel local și național, lansez, pe aceastță cale, în calitate de președinte PMP, o chemare către toți Băsiștii care cred în continuare în programul pe termen lung a președintelui Băsescu”, a spus preşedintele PMP Neamţ Laurenţiu Dulamă.

„Ușa  Partidului Mişcarea Populară la Neamț, dar și pe plan național, rămâne deschisă. Trebuie să luăm atitudine! De ce vă spun asta? Din protocolul PNL-PDL,  atunci când s-a făcut fuziunea, funcția de prim ministru trebuia atribuită PDL. Cine nu se mai regăsește în PNL, să vină înapoi acasă, în PMP. Mă refer la primari, viceprimari, consilieri locali și județeni care se simt oarecum frustrați de acest joc politic”, a adăugat Dulamă.

În opinia liderului Mişcării Populare, „sondajele aruncate pe piaţă sunt otrăvite, comandate după părerea noastră, de PSD dar și de PNL care vor să blocheze cu orice preț intrarea partidului în Parlament ca a treia forță politică la nivelul țării. PMP s-a opus și a denunțat jocurile ascunse ale USL. Odată cu precampania și apropierea campaniei electorale a început să reînvie USL. S-au creat partidele satelit aruncate în sondaje pentru a discredita forța PMP. Nu doar că vom atinge pragul de 5%, inclusiv la Neamț, dar PMP este deja a treia forță politică după fuziunea cu UNPR. Atât președintele Traian Băsescu cât și filiala Neamț vor încurca jocurile politice a așa ziselor partide mari”.

M.O.T.