Plase monofilament „pescuite“ de polițiști

08/09/2016

braconaj 3Polițiștii au confiscat, din patru locuințe percheziționate, 55 de metri de plasă de pescuit interzisă atât la deținere, cât și la folosire, precum și alte bunuri furate dintr-o societate.

„În ziua de 06.09.2016, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au efectuat patru percheziții domiciliare la locuințele a patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 37 de ani, toți din Cordun, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt. În urma activităților desfășurate, au fost identificate în locuințele perchiziționate plase din fire textile de tip monofilament (năpatcă), unelte de pescuit interzise atât la deținere, cât și la pescuit. Cele șapte plase de pescuit, totalizând 55 m, au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării. Totodată, au mai fost găsite și bunuri dobândite în urma săvârșirii infracțiunii de furt dintr-o societate comercială, ce au fost ridicate până la soluționarea cauzei penale“, informează IPJ Neamț.

Polițiștii au extins cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de deținerea uneltelor de plasă de tip monofilament și continuă investigațiile pentru stabilirea întregii activități infracționale.