Piatra- Neamţ: Proiect important derulat prin Direcţia de Asiatenţă Socială

30/08/2019

Primăria Piatra Neamţ continuă identificarea programelor de finanţare programe de finanţare europeană din zona socială. A fost aprobată participarea  Directiei de Asistenta Socială din cadrul Primariei Piatra Neamt într-un proiect social intitulat Lucrători de tineret competitivi pentru tinerii vulnerabili.

„Este al şaselea proiect social finanţat din fonduri europene la care aplicăm . Proiectul se doreşte a fi finantat în cadrul Programului European ERSAMUS+ , in cadrul apelului ,, Mobilitatea persoanelor in domeniul tineretului “ cu termen de depunere 1 octombrie 2019. Partener al proiectului este o fundaţie specializată din Polonia, împreună cu care ne dorim sa îmbunătăţim competentele profesionale pentru 16 angajati  tineri ( 8 din cadrul DAS Piatra Neamt si 8 din Polonia) care lucreaza cu tineri defavorizati”, a declarat primarul Dragoş Chitic.

Valoarea proiectului  este de aproximativ 12.000 euro, fără contributie proprie din partea DAS Piatra Neamt , iar perioada de implementare este de 6 luni cu data estimata de incepere 01.02.2020. ( M.O.T)

Lasa un comentariu