Piatra-Neamț – „City break în Coroana de aur a Moldovei”

17/11/2017

„Pietrean & Mândru”, tricoul cadou pentru vizitatorii standului municipal la Târgul de Turism al României
Municipiul Piatra-Neamț este o prezență constantă la Târgul de Turism al României, care anul acesta se desfășoară în perioada 16-19 noiembrie la Romexpo. La această ediție Primăria Piatra-Neamț prezintă oferta de iarnă, inclusiv ”Ski la Piatra-Neamț” care se adresează iubitorilor sporturilor specifice sezonului rece, ofertele de cazare și posibilitățile de  petrecere a timpului liber, dar și evenimentele care vor avea loc cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.
„Cu ocazia Târgului de Turism, municipiul Piatra-Neamț a lansat conceptul „City break în Coroana de aur a Moldovei”, prezentat vizitatorilor de la Romexpo, cât și operatorilor din industria turismului din România. Ghidul prezintă posibilitățile de petrecere a timpului, atât iarna cât și vara, toate unitățile de cazare și alimentație publică, elemente de gastronomie locală, într-un format prietenos și atractiv. Între 16-19 noiembrie vizitatorii standului care dovedesc că Piatra-Neamt este orașul natal vor primi câte un tricou cu mesajul „Pietrean & Mândru”, a declarat primarul Dragoș Chitic.
Elementul prin care se distinge  municipiului Piatra-Neamț o reprezintă posibilitatea de a vizita orașul chiar din interiorul standului, cu ajutorul ochelarilor Virtual Reality.
Ghidul „City break în Coroana de aur a Moldovei” este disponibil și aici: https://www.primariapn.ro/documents/10179/2951494/city_break_2017.pdf