Peste 50.000 de semnături pentru Dragnea și Grindeanu

19/02/2017

Social-democrații nemțeni au adoptat, în Comitetul Executiv, două rezoluții prin care își exprimă susținerea totală pentru Cabinetul Sorin Grindeanu și – a doua – pentru actuala conducere a partidului prezidat de Liviu Dragnea.

În contextul în care, recentele manifestări de stradă, dublate de numeroase intervenții media pe marginea situației din PSD au lăsat să se înțeleagă faptul că în PSD ar exista cel puțin două tabere, dar și în condițiile în care unele voci importante din partid au avut alte păreri decât cele ale liderului din Kiseleff, PSD Neamț merge pe varianta pe care a susținut-o încă de la început, în frunte cu președintele organizației, Ionel Arsene: Liviu Dragnea.

„PSD Neamț susține Cabinetul Grindeanu pentru aplicarea programului de Guvernare pe care PSD l-a propus. De asemenea, susținem conducerea centrală a partidului“, a spus consilierul local Victor Marghidan.

Organizațiile locale din județ au strâns 53.700 de semnături „pragul era de 30.000“, a spus deputatul Munteanu. „Aceste semnături arată susținerea pe care o avem pentru Guvernul Sorin Grindeanu și pentru președintele Liviu Dragnea, dar reprezintă, de asemenea, și dorința de a continua acest program de guvernare“, a spus Marghidan. (M.O.T.)