Percheziţii la traficanţi de ţigări

02/11/2017

12 persoane au fost conduse la audieri

Poliţiştii continuă identificarea şi prinderea persoanelor bănuite de contrabandă cu ţigări. Ieri, oamenii legii au efectuat 34 de percheziţii în judeţele Neamţ, Botoşani şi Suceava, la persoane bănuite de trafic cu ţigarete. În urma descinderilor efectuate de poliţişti din cele trei judeţe, au fost conduse la audieri 12 persoane.
S-au făcut 26 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Botoşani, 7 pe raza judeţului Suceava şi una în judeţul Neamţ, în cadrul a două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.
“Din cercetări a reieşit faptul că persoanele implicate ar fi introdus ilegal ţigarete în România din spaţiul extracomunitar, pe care le-ar fi comercializat”, a subliniat IGPR, într-un comunicat transmis ieri.
Cele 12 persoane prinse în urma descinderilor au fost conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, pentru audieri. La activitatea poliţiştilor din Botoşani au participat și poliţişti din Suceava și Neamţ, jandarmi şi poliţişti de frontieră.

Geanina NICORESCU